Sundhedsanalyse ( Vegatest )

Med vegatesteren kan jeg tjekke forskellige ubalancer i kroppen, og finde årsagen til dine symptomer.

Bla:

  • Har du mangler på vitaminer/mineraler/fedtsyre ?
  • Kan der kan være tale om en allergi ?
  • Er der en eller flere fødevare du ikke tåler eller reagerer på?
  • Hvilke organer er belastet i kroppen og hvorfor?
  • Har du Tungmetals-forgiftning og hvilke tungmetaller der er tale om.
  • Kan der være tale om svampe, parasitter og orm som irriterer fordøjelsen?
  • Kan der være gamle bakterier eller virus som giver ubalancer.
  • Stress, fysisk eller psykisk.

 

vegatester

I en sundhedsanalyse arbejder jeg bla. med vegatesteren, hvor jeg kan tjekke forskellige ubalancer i kroppen, og finde årsagen til dine symptomer.

Det spørgeskema du sender tilbage til mig inden du kommer i klinikken, bruger jeg også i mit arbejde på at finde frem til lige netop hvordan jeg hjælper dig allerbedst

Jeg får også gennem snakken med dig, en indsigt i hvordan jeg hjælpe dig, med næringsstoffer, kostens betydning for din krop og med andre faktorer, som er relevant for, at du får balance i kroppen igen.

 

Vigtig info inden du skal have en vegatest: Ingen kaffe 2 timer før og ingen rygning 2 timer før, ingen creme på hænderne og så er det vigtigt, at du drikker noget vand inden konsultationen.  Dette er for at vegatesteren kan måle dig så præcis som muligt.