Referencer

Læs herunder, hvad Helseklinikken Malou’s kunder synes om deres oplevelser hos Dorthe Bjørkvig.

Jeg har gennem flere år døjet med min lænd. Gået rigtigt meget til kiropraktor.
Så møder jeg Dorte, et fantastisk empatisk menneske, med en udstråling og en hjælpsomhed ud over det sædvanlige.

Du skal prøve, øreakupunktur siger hun. Nej jeg tror ikke på sådan noget.

Men Dorte får mig overtalt. Og ja jeg måtte tage mine ord i mig igen. Dagen efter kunne jeg stå ud af sengen, uden alt for mange smerter. Efter et par dage var jeg fit for fight. Det er snart 5 måneder siden jeg fik nåle i, og jeg har ikke været til kiropraktor siden. Jeg har en gang kunnet mærke, at min lænd var ved at sætte sig til, og der fik jeg en behandling, for at tage det i opløbet – og jeg tog det i opløbet.

Jeg kan varmt anbefale Helseklinikken Malou til alle.

Hilsen Marianne Bay


“Efter en stresset periode, psykisk og fysisk, mærkede jeg svimmelhed og uro i kroppen. Øreakupunktur/behandling hos Dorthe har virkelig hjulpet mig på rette spor igen. Efter få behandlinger har jeg mærket mere ro og balance i min krop. Ydermere er Dorthe et rigtig godt menneske: empatisk og lyttende.
Den energi og glæde hun selv udstråler smitter – det er sundhed for krop og sjæl”

 Pernille Stampe


“Efter min første behandling med øreakupunktur har jeg oplevet en mærkbar forandring og forbedring. Jeg har, så længe jeg kan huske, lidt af pollenallergi, og hver pollensæson har jeg været dybt afhængig af diverse pollenallergi-piller. Siden min første behandling har jeg slet ikke haft behov for at tage medicin, selvom birkepollentallet (jeg er allergisk overfor birk) er på sit højeste lige nu! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med professionel behandling ved Dorthe, der både er venlig og imødekommende. Jeg vil varmt anbefale Helseklinikken Malou til alle.”

 Anne le Fevre


“Jeg har gennem flere år gået til massage hos Dorthe hver 14. dag og fået massage på min lænd. Det har simpelthen, bogstavelig talt, holdt mig gående, forstået på den måde, at de iskiassmerter, jeg ofte har, bliver holdt nede ved hjælp af Dorthes meget effektive massage.Desuden er Dorthe et yderst professionelt og behageligt menneske med en meget positiv indstilling til livet, hvilket gør enhver behandling hos hende til en dejlig oplevelse.”

Ingerlise Schmidt


“My husband Dean and I recently vacationed in Denmark to visit a
close friend in Kolding. While we were there, we had the pleasure of having a massage with Dorthe. From the minute you walk in to her work space you feel relaxed and at ease. Her space is very clean and inviting. She is a very warm and friendly person as well as a very knowledgeable masseuse. Not only did I feel great when it was all over, but she also spent some time working on the kinks and knots in my upper back and shoulder area, which really helped. My husband was recuperating from laparoscopic surgery to his knee, and Dorthe also spent extra time on this area to help ease the soreness which helped a great deal. He was so pleased he went a second time. We cannot recommend her enough!”

Lisa & Dean Kropp

Kan du anbefale Helseklinikken Malou?

– eller ønsker du blot at fortælle om dine oplevelser?

Send dine oplevelser til mig her